PUSHERS - Masthugget = 1-5 (1-2) fred.18/6

1-0 5:e min. Erik A, ass. Jompa

Varning, Christoffer och Jompa....

Rött till Nikki FYYY!

PUSHERS kom skadedrabbat till mötet mot Hugget, dessutom med krassliga spelare i laget. Inte blev det bättre när Martin fick utgå efter bara 10 min.
However, PUSHERS startade medvetet med ett lågt försvarsspel och satsade på kontringar där Jompa ensam störde och irriterade hela deras backlinje.

Ledningsmålet var snyggt, Finn nickskarvade bollen till Jompa som snabbt slog den till Erik som kom in i v.innerposition och lade in bollen. Masthugget var VÄLDIGT löpstarka, men vi stod upp ganska så bra så länge orken fanns.
Tittar lite i mina anteckningar,
Efter vårt ledningsmål hade Hugget en farlig frispark, hörnan därpå kvitterade hugget, lite slarv av oss,men framförallt snabbt uppfattat av forwarden.
12 min. Martin utgick skadad.
14 min. 1-2, en rensning av Johan gick via Jens huvud till en fristående och överraskad Huggetspelare som bara hade att slå in bollen.
17 min. Jompa inlägg till Erik som sköt strax utanför stolpen.
19 min.ett mycket vackert och snabbt Huggetanfall som de sköt över, hade varit roligare både för dem och oss om det hade blivit 2-1 där istället för sketmålet vi släppte...
27 min. C-G varnad = rätt.
32 min. jättechans för Jompa efter C-Gs frispark.
Minuten efter, Jompa kom för nära Kroffe i målet som räddade med knäna?
Strax där efter höll PUSHERS på att göra självmål, men Daniel gjorde ett pantersprång och räddade till hörna.
36 min. Daniel gjorde än en gång ett bra ingripande.
37 min. Jens en långboll till Finn som nickade fram Jompa till en bra målchans.
Strax innan pausen trodde jag på nytt Huggetmål, men Daniel låg upp emot sitt h.kryss och räddade skottet.

Första halvlek dominerade visserligen Masthugget, men PUSHERS hade en del klara målchanser, ledningen var dock rättvis.

Andra halvlek startade med att FYRA! spelare kom ensamma med Roger som de spelade bort, och ensam och med god tid på sig missade inte forwarden.
50 min. Elegant frispark av C-G som Petter tyvärr sköt över på volley.
55 min. Pushershörna från h. slutade med ett skott som deras back räddade på mållinjen.
Masthugget har nu ett ganska klart bollinnehåll, men i 68:e min. hade PUSHERS en hörna från v.som slutade med att vi hade en bra målchans, men skottet tog på en av våra egna spelares ben, kontringen som följde avslutades med ett skott strax över ribban.
74 min. stolpskott av Hugget
75 min. Jompa varnad.
Minuten efter stormade SEX! Huggetspelare mot våra TRE försvarare, resultat = h.hörna, som de slog in vid vår främre stolpe, där högg en motståndare och 1-4 var ett faktum.
80 min. Jompa krånglade sig igenom på sitt egna sätt med tre göbbar omkring sig, men skottet räddades enkelt av Kroffe.
82 min Nikki fick rött kort då han fällde motståndaren bakifrån på deras egna planhalva, onödigt, men ändå väl hårt dömt av domaren.
84 min.sköt Andreas ett bra skott som Kroffe räddade snyggt.
86 min. lurigt skott utanför straffområdet = 1-5.

Masthugget var precis så löpstarka som vi hade hört, att vi inte orka stå emot dem hela matchen kände vi nog alla lite till mans. Men Kroffe får tycka vad han vill, men med det manfallet vi hade så bör det nog nämnas iallafall.
Till hösten tror jag ändå att PUSHERS kommer att vara höstens lag, och Hugget och Fiskebäck vill vi gärna ta revansch mot....

Kommande match mot Önnered måste ALLA tillgängliga spelare ställa upp, så att sommarvilan blir något bättre än vädret just nu., (regn 13 grader).